Menu

Ind- og udmeldelse

BETINGELSER

Betingelser ved indmeldelse

Ved indmeldelse bliver du bedt om at betale første kontingent ved at indtaste kreditkortoplysninger. Der kan benyttes Visa-kort, Visa/dankort eller Mastercard, men ikke f.eks. et rent dankort uden visa.

Kontingent betales pr. halvår og forud ved indmeldelsen. Kontingentperioderne er 1/1-30/6  og 1/7-31/12. Der opkræves normalt kontingent i februar og juli.

HG Fodbold har ikke prøvemedlemskaber og indbetalt kontingent refunderes ikke.

Medlemmerne bliver automatisk spærret på holdkort, hvis betalingsfristen er overskredet med 7 dage. Det samme gælder i forhold til udmeldelser og klubskifte.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dette sker dog efter at du er blevet orienteret 7 dage før pr. mail. Du har herved mulighed for at standse trækket ved at kontakte kassereren.

Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos DBU's certificerede betalingspartner.

Har du problemer med dette, så kontakt foreningens forretningsfører Tommy Lauth på tommylauth@gmail.com.

Indmeldelse sker her:

Betingelser for medlemskab:

Jeg er indforstået med, at mit medlemskab er gældende indtil den dato, hvor jeg skriftligt melder mig ud.

Jeg er indforstået med, at jeg under hele mit medlemskab er forpligtet til at betale det kontingent, som fastsættes af klubbens bestyrelse. Kontingentet skal betales uanset hvor mange aktiviteter man deltager i. Jeg er indforstået med, at hvis mit medlemskab vedrører hold, hvor spillercertifikater er krævet, så kan jeg ikke få udleveret mit spillercertifikat til andre klubber, før kontingentet for en halvsæson er indbetalt. Ingen spillere med restance til klubben, vil kunne få udleveret spillercertifikat til andre klubber. Derudover forpligter jeg mig til at efterleve Herlufsholm GF Fodboldafdelings vedtægter og love.

Når jeg har udfyldt medlemsformularen og betalt mit kontingent via betalingslinket betragtes jeg som medlem. Jeg modtager herefter et spillerlogin fra MitDBU. Dette login bruges til administration af mine medlemsdata og giver mig samtidig adgang til KampKlar, som er det system, som langt de fleste af klubbens hold bruger til administration af holdenes aktiviteter – herunder træning og kampe.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies
Luk