Menu

Veteraner

HG`s fodboldveteraner er en blandet flok fodboldspillere i alderen 40 til 80 år. Indtil videre, da vi gudskelov bliver ældre og ældre, men fortsætter med at spille fodbold. Vi tror stadig, vi er 20 år, selv om hastigheden og bentøjet efter træning og kamp, fortæller os noget andet.

I øjeblikket er vi cirka 100 veteraner, der næsten alle tidligere har spillet fodbold på forskelligt niveau. Men ligegyldigt, om man har været divisionsspiller eller kun spillet serie 6, hygger vi os gevaldigt i hinandens selskab. Både til træning. Under og efter kampe samt ved de sociale sammenkomster, som er meget vigtige i vores alder. Der er i gruppen en meget direkte, men kærlig tone, hvor man får at vide, hvis man har begået noget rigtig godt eller man har kvajet sig. Man skal kunne "tåle og give igen" på denne tone, hvis man skal synes, det er sjovt at spille veteranfodbold i HG.

Der trænes hver torsdag klokken 19:00 til cirka 20:15 (vinterhalvåret kl. 19:30 til ca. kl. 20:45) samt søndag formiddage klokken 10,00 til 11,15. Eller der omkring.  For de hjemmegående 65+ er der også træning hver tirsdag og torsdag kl. 10:00 til kl. 11:00. Efter træningen er der altid mulighed for at købe en øl eller sodavand, hvor træningsforløbet samt løst og fast kan drøftes. Vi træner ude hele året uanset vejr og vind. Vi kan dog blive nødt til at aflyse træningen i tilfælde af helt "vildt" vejr, men det sker meget sjældent. Trods aldersforskellen træner de fremmødte altid sammen, men er vi 20-30 og derover, deler vi ofte i "unge og gamle."

Ud over træning er der også mulighed for at komme ud og spille turneringskampe. Vi har 4 turneringshold, hvor opdelingen sker efter alder. Der er følgende hold:

  • Senioroldboys, hvor man skal være 40+ for at få lov at spille med. Holdet et primært for de "unge" spillere. Spiller under SBU/DBU
  • 55+ er for de spillere, der har passeret de 50 år. Flere af spillerne på dette hold har været med i veteranafdelingen i mange år. Spiller under DGI. Dette hold måtte gerne kaldes 60+ eller mere, men der er ingen modstandere på Sjælland til en løbende turnering. Der er kun 1 dags-stævner med flere kampe.
  • 50+ er for de spillere, der også har passeret 50 år, men som er kommet til afdelingen på et lidt senere tidspunkt. Spiller også under DGI. 
  • 45+ er for spillere, der har passeret 45 år. Spiller også under DGI.

Holdene er åbne, så kan du ikke spille den ene dag, kan du muligvis være med en anden og på et andet hold. Du skal blot opfylde alderskriterierne. I særlige tilfælde kan der gives dispensation, så man kan deltage på et hold, hvor man ikke er gammel nok!

Ud over det rent fodboldmæssige er der mange sociale aktiviteter i gruppen. Næsten alle bundet op på fodbold først efterfulgt af spisning og socialt samvær.

Primo august har vi Opstartturnering med spil på små hold efterfulgt af spisning af "vores koks" gode grillmad garneret med et glas fadøl eller to.

I løbet af efteråret har vi normalt en indendørsturnering afsluttende med spisning. Holder klubben en afslutningsfest med damer kobler vi os os herpå, ellers finder vi på noget selv - uden damer!

Første søndag i december afholder vi Five-a-side-turnering med 5 på hvert hold, som turneringen hedder. Når denne turnering er afsluttet, er der "Julefrokost." Igen ved "holdets kok," der har kreeret julemenuen.

De sidste par år har vi også lavet fodboldture, for de der har tid og lyst. Vi har haft besøg fra Østrig og været på genvisit på en herlig tur. Herudover hav i været på forlænget weekend med fodbold og hyggeligt samvær med 25 spillere. Flere ture har været under planlægning og bliver måske til noget i fremtiden. 

Første søndag i februar afholder vi traditionelt en indendørsturnering i hallen ved Herlufsholm Kostskole for HG's veteraner. Her er mange scoringspræmier og præmier for meget andet. Vinderne får en pokal som vindere af Jens-Eriks Jubilæumsturnering.
Synes du ovennævnte lyder som noget for dig, så kig forbi HG`s anlæg, når vi træner eller kontakt undertegnede. Selv om vi er mange, er der altid plads til en til. Uanset alder og kunnen. Indmeldelse sker først efter en måneds tid, når du har besluttet, om HG Fodbold er noget for dig.
Jens-Erik Petersen
"Holdejer."
21441406

Træningstider

+65 Ståfodbold
Dag Tid Omkl. Bane
Tirsdag 10:00 - 11:00 Rum 4 Seiffert Arena
Torsdag 10:00 - 11:00 Rum 4 Seiffert Arena
Veteran
Dag Tid Omkl. Bane
Torsdag 19:00 - 20:30 Rum 5 TR-Kunst + 1/2 Seiffert C+D
Søndag 10:00 - 11:15 Rum 5 Seiffert Arena
Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies
Luk