Menu

Fodboldfitness for kvinder

HG fodbold fitness for kvinder

I HG fodbold har vi startet et Fodbold Fitness-hold.

Fodbold Fitness er et motionstilbud, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med fodbold. Fodbold Fitness består af både fitnessøvelser og lette tekniske øvelser med bold. Vi laver også spil til to mål, hvorfor der er rig mulighed for at brænde energi af.

Holdet har to faste trænere, men konceptet i HG er, at alle er velkomne til at byde ind med øvelser – både tekniske og de mere fysiske. Dét gør, at træningen bliver mere varieret, og du får ejerskab i træningen. Målet med Fodbold Fitness i HG er at skabe et hold, hvor du har det sjovt samtidig med, at du forbedrer din fysiske form. Alle kvinder er velkomneer ikke nødvendigt at have fodbolderfaring. Vi er er god blanding af erfarne, fodboldmødre som altid har stået på sidelinjen og helt nybegyndere. Fodbold Fitness i HG tager udgangspunkt i den du er, hvorfor alder, fodbolderfaring og fysisk form er underordnet. Er du klar på at komme og hygge med en masse andre fodboldkvinder, så garanterer vi både sved på panden og smil på læben.

Vi træner en gang ugentligt - om tirsdagen fra kl. 19.30. Træningen starter så sent, for at den også er målrettet dig, der vil hygge med familien inden træning.

Medbring træningstøj, kondisko/fodboldstøvler og gerne benskinner.

Ved eventuelle spørgsmål kan Søs Abel kontaktes på 21929711 eller Katrine Veggerby Olsen på 20734826. Vi har også en fælles facebookgruppe, hvor der meldes til træning-den hedder “HG Fodboldfitness”.

Holdets stab

Cheftræner
profil
Søs Abel
Træner
profil
Katrine Veggerby Olsen