Menu

HG Fodbold modtager DGI's velkomstpris

image Tim Petersen fra DGI Storstrømmen overrækker velkomstprisen til Philip Crone, Simon Lynge og Kristoffer Friis Pedersen, ungdomstrænere i HG Fodbold. Foto: Sjællandske.
19. marts 2019 kl. 17:34

Landets største idrætsorganisation, DGI, hylder de klubber, der viser vejen for nye medlemmer med en særlig velkomstpris. Nu tilfalder æren HG Fodbold, byens største breddefodboldklub, som ifølge DGI gør et rigtigt godt stykke arbejde med at inkludere nye medlemmer, når de trækker i den hvide trøje.

En ordentlig velkomst betyder alt, da undersøgelser har vist, at 25 procent af medlemmerne i en idrætsklub lige så stille siver ud af klubben igen, fordi de ikke bliver taget godt imod. Derfor er der grund til at hylde HG fodbold, som en klub der går forrest og tager ansvar for nye medlemmer, sagde Tim Christensen fra DGI Storstrømmen, da han overrakte velkomstprisen til HG Fodbold.

DGI's velkomstpris er også møntet på integration af spillere med anden etnisk baggrund. Klubben samarbejder med Broen i Næstved, der støtter socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.