Menu

Veteraner

HG`s fodboldveteraner er en blandet flok fodboldspillere i alderen 40 til 70 år. Indtil videre, da vi gudskelov bliver ældre og ældre, men fortsætter med at spille fodbold. Vi tror stadig, vi er 20 år, selv om hastigheden og bentøjet efter træning og kamp, fortæller os noget andet.

I øjeblikket er vi cirka 60 veteraner, der næsten alle tidligere har spillet fodbold på forskelligt niveau. Men ligegyldigt, om man har været divisionsspiller eller kun spillet serie 6, hygger vi os gevaldigt i hinandens selskab. Både til træning. Under og efter kampe samt ved de sociale sammenkomster, som er meget vigtige i vores alder. Der er i gruppen en meget direkte, men kærlig tone, hvor man får at vide, hvis man har begået noget rigtig godt eller man har kvajet sig. Man skal kunne "tåle og give igen" på denne tone, hvis man skal synes, det er sjovt at spille veteranfodbold i HG.

Der trænes hver torsdag klokken 19,00 til cirka 20,30 samt søndag formiddage klokken 10,00 til 11,30. Eller der omkring. Efter træningen er der altid mulighed for at købe en øl eller sodavand, hvor træningsforløbet samt løst og fast kan drøftes. Vi træner ude hele året uanset vejr og vind. Vi kan dog blive nødt til at aflyse træningen i tilfælde af helt "vildt" vejr, men det sker meget sjældent. Trods aldersforskellen træner de fremmødte altid sammen, men er vi 20 og derover, deler vi ofte i "unge og gamle."

Ud over træning er der også mulighed for at komme ud og spille turneringskampe. Vi har 4 turneringshold, hvor opdelingen sker efter alder. Der er følgende hold:

  • Senioroldboys, hvor man skal være 40+ for at få lov at spille med. Holdet et primært for de "unge" spillere. Spiller under SBU/DBU
  • 45+ er for de lidt ældre, som normalt ikke kommer så meget ud at spille på andre hold. Spiller under DGI
  • 50+ A er for de spillere, der har passeret de 50 år. Flere af spillerne på dette hold har været med i veteranafdelingen i mange år. Spiller under DGI.
  • 50+ B er for de spillere, der også har passeret 50 år, men som er kommet til afdelingen på et lidt senere tidspunkt. Spiller også under DGI.

Holdene er åbne, så kan du ikke spille den ene dag, kan du muligvis være med en anden og på et andet hold. Du skal blot opfylde alderskriterierne. I særlige tilfælde kan der gives dispensation, så man kan deltage på et hold, hvor man ikke er gammel nok!

Ud over det rent fodboldmæssige er der mange sociale aktiviteter i gruppen. Næsten alle bundet op på fodbold først efterfulgt af spisning og socialt samvær.

Medio august har vi Opstartturnering med spil på små hold efterfulgt af spisning af "vores koks" gode grillmad garneret med et glas fadøl eller to.

Sidste fredag i uge 41 - lige inden skolernes efterårsferie - markerer vi afslutningen på turneringssæsonen med indendørsfodbold. Efterfulgt af spisning på en af byens restauranter. De seneste år i "Skovens restaurant," der hører til HG.

Første søndag i december afholder vi Five-a-side-turnering med 5 på hvert hold, som turneringen hedder. Når denne turnering er afsluttet, er der "Julefrokost." Igen ved "holdets kok," der har kreeret julemenuen.

De sidste par år har vi også lavet fodboldture, for de der har tid og lyst. Vi har haft besøg fra Østrig og været på genvisit på en herlig tur. I år var 25 spillere på Bornholm til en forlænget weekend med fodbold og hyggeligt socialt samvær.

Synes du ovennævnte lyder som noget for dig, så kig forbi HG`s anlæg, når vi træner eller kontakt undertegnede. Selv om vi er mange, er der altid plads til en til. Uanset alder og kunnen. Indmeldelse sker først efter en månedstid, når du har besluttet, om HG Fodbold er noget for dig.
Jens-Erik Petersen
"Holdejer."
21441406
Herre 28. maj kl. 12:54
HG's bedste herrer møder B1908
Klubnyt
Er du mellem 15 og 20 år og har du en lille dommer i maven?
Sponsornyt
SPAR NORD inviterer til gratis freestyle arrangement i HG
Piger
Nyt talentcenter stærkt fra start
U13/12/11 Piger
En rollemodel i topklasse på træningslejr med U12 piger

HG Fodbold Facebook