Menu

Veteran 50+B Uge 41 Ringsted IF - HG 6-3

image
14. oktober 2015 kl. 22:20
Modne mænd bliver aldrig for gamle til medaljer

Modne mænd bliver aldrig for gamle til medaljer - især dem man hænger om halsen. Derfor var aftenhimlen ladet med intens spænding, da Palles Mødregruppe i stormende kuling ræsede mod Ringsted for at spille topkamp mod byens udvalgte – et opgør der definitivt kunne kvalificere os til Vestsjællands og Storstrømsmesterskaberne i DGI’s B-række den 25. oktober.

"Jeg har aldrig fået medaljer før, kun dem fra bageren", lød det forhåbningsfuldt fra VVS-installatøren, der ligesom resten af holdet kunne glæde sig over en markant forstærkning. Steen Lundsgaard, musiklæreren der spiller en fortrinlig bongotromme og også bidrager med fine indslag på banen, havde foretaget det svære spring fra A til B-holdet, hvor humøret er højere og afleveringerne altid mere uforudsigelige...

Vi indtog et anlæg med det fineste kunstgræs og fire baner badet i lys, ikke lige som derhjemme på eget anlæg, hvor vi nu er mørklagt hele vinteren, fordi en eller anden klovn har fjernet lyset på alle græsbanerne, da vi også skulle have kunstgræs, som kun må benyttes af eliten - mens resten af klubben, børn og veteraner må famle sig frem i blinde resten af den lange vinter.

Måske var vi låst af nerver, eller også var vi bare dårlige, for luftkaptajnen var passeret to gange, inden der var gået fem minutter. Det var op ad bakke for Palles Mødregruppe, som dog senere fandt fodfæste på Ringsteds fine kunstgræs. Lundsgaard spillede reporteren fri, som blev trådt over tæerne og højlydt råbte AV i skudøjeblikket. Det gav et lidt billigt straffe som reporteren selv plaffede i kassen - og da Sjællandsseriens tidligere topscorer Steen Mortensen fandt Lundsgaard og han listede den mellem benene på målmanden, var der pludselig håb og humør i holdet igen.

2-2 ved pause. Vi fantaserede igen om medaljer, dunkede hinanden i ryggen og blev enige om at vinde.

Men det er lettere sagt end gjort mod Ringsteds kombinationssikre spillere, der behandler bolden og banen, som spillede de på et billardbord og på tre nemme og nærmest pinlige mål var vi lynhurtigt tre mål bagud.

En flot slutspurt med tre hug på stolpen, en storspillende gestaltterapeut og en reducering af reporteren kunne ikke redde slutindtrykket. Ringsted var bedre bedre og endte med at vinde 6-3.

Dermed er der toptændt spænding forud for sæsonens afgørende kamp mod den gule fare fra Suså IF. Vi hænger stadig på, men skal bruge en sejr, hvis vi vil spille med om medaljer - og ikke kun nøjes med dem fra bageren.

Der er kickoff 13. oktober kl. 19 på banerne ved Herlufmagle-hallen - og Palle er i færd med at skaffe et par trumfkort til startopstillingen. Gestaltterapeuten er udnævnt til holdleder og vil inden kampen gennemføre en seance, og publikum er naturligvis utrolig velkomne på sidelinjen.

PS: Der er gratis entré...ses vi ?? det tror jeg nok vi gør :)