Menu

Spillerportræt: BENJAMIN JENSEN

image
14. januar 2017 kl. 17:53
HG byder velkommen til Benjamin Jensen

BENJAMIN JENSEN

04.02.1996 - 20 år - Midtbanespiller

 Jeg startede i Præstø, hvor min far tog mig med over til fodbold, fordi min bror skulle starte. Dengang var jeg blot to et halvt år, så det var tidligt jeg kom i gang.

Da jeg blev 13 år skiftede jeg til Næstved, hvor jeg - indtil jeg blev senior - har spillet på alle deres ungdomshold fra U14 til U19.

Jeg blev kåret til Årets Talent som 1. års U17 og jeg har været anfører på både U17 & U19 holdet. En del skader har gjort, at jeg aldrig rigtig fik chancen i Næstved som senior. Så efter en masse gode samtaler med Gangsted, valgte jeg, at skifte til HG for at få gang i min tid som seniorspiller.

Min ambition er, at jeg skal spille mig til en masse minutter og dermed få gang i min udvikling igen, derudover vil jeg gøre alt for, at vi også spiller i DS næste år. Jeg ser mine styrke som værende mit vinderinstinkt, at jeg er en holdspiller, og så er jeg god til at læse spillet. Derfor er min favoritplads den centrale midtbane, hvor jeg både kan deltage offensivt som defensivt; alternativt i midterforsvaret, hvor jeg også har været brugt tidligere.

Jeg glæder mig til at komme i gang og til at vise folk i HG, at jeg har noget at byde ind med.